Agenda / activiteiten

Zaterdag 14 oktober 2017
Het Nederlands Kampioenschap Uitsmijter bakken

Op 14 oktober a.s., voorafgaand aan en in samenwerking met de organisatie van het  het Oktoberfest Barneveld, organiseren wij als Stichting Wereld Eidag  voor de 6e maal Het Nederlands Kampioenschap Uitsmijter Bakken.  Bij dit kampioenschap wordt door meerdere categorieën,  onder meer door professionele koks en consumenten,  gestreden om de meest mooie en smaakvolle uitsmijter.

Een deskundige jury, die onder leiding staat van chef-kok Huub Oudshoorn,  beoordeelt wie  er in de prijzen vallen.

Het programma start om 10.45 uur en duurt tot ongeveer 14.15 uur.

Plaats van handeling is het Theaterplein te Barneveld.

Uiteraard wordt er voor een schort gezorgd en zijn er eieren en andere ingrediënten aanwezig voor uw uitsmijter. De winnaars mogen rekenen op een mooie prijs.

U kunt zich voor deze wedstrijd opgeven door een email te sturen naar info@wereldeidagen.nl ,  U kunt ook telefonisch contact opnemen met Kees van de Kamp, tel.nr. 06-10698343.

Graag tot ziens op 14 oktober a.s.!

Derde Barneveld-taire Barbeque
Met als thema “De ontdekkingsreis rond het ei“ organiseerde De Stichting Wereld Eidag, in samenwerking met Aeres Groep/Groenhorst Barneveld, voor het 3e jaar de Barneveld-taire Barbecue... Lees meer
5 jaar NK uitsmijter bakken
Het Nederlands kampioenschap vierde op 5 oktober 2013 haar eerste lustrum. Plaats van handeling was het Pluimveemuseum in Barneveld. Er werd zoals altijd gestreden in 3 categorieën namelijk... Lees meer