"Around the world in 80 eggs"

 

In 2011 hebben wij het 2-talige boek “Around the world in 80 eggs” , uitgegeven. Het is ontwikkeld met medewerking van het productschap voor pluimvee en eieren (PPE) en chef-kok Huub Oudshoorn, tevens bestuurslid van de Stichting Wereld Eidag. Het boek bevat maar liefst 80 authentieke eiergerechten uit diverse landen. Het boek was snel uitverkocht. Er is een herdruk verschenen maar ook die is inmiddels uitverkocht. 

Opening WereldEidag 2022 Pluimveemuseum Barneveld 14 oktober 2022
Dialoog tussen twee Eitjes Een bijzondere dag vandaag: Wereldeidag! En op weg naar deze bijeenkomst reisde ik in de trein mee met twee eitjes: een hardgekookt ei en een zachtgekookt ei. Ik... Lees meer
Succesvolle Wereldeidagen in Barneveld
Barneveld krijgt een groot kunstei dat in de openbare ruimte tentoongesteld gaat worden. Het zal worden beschilderd naar het ontwerp van kunstenaars Wijnand Thomassen en Julia Borsboom. Hun ontwerp... Lees meer